ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΩΝ
ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ
ΣΥΝΕΔΡΙΑ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ 'ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΑ'
ΛΕΞΙΚΟ ΟΡΩΝ
ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
GR   | EN  
   
     
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κοπή βασιλόπιτας 2009

Στις 20 Φεβρουαρίου 2009 πραγματοποιήθηκε η κοπή βασιλόπιτας για το 2009 στο ΕΚΕΤΑ, Θέρμη Θεσσαλονίκη.
 
Στην εκδήλωση αναπτύχθηκε το θέμα "Τα Τριπλά γενέθλια της εξελικτικής" από τον Ακαδημαικό Καθηγητή κ. Κωνσταντίνο Κριμπά.
 
Επίσης επιδόθηκε το βραβείο "Χριστίδη" στον κ. Ιωάννη Γανόπουλο για την καλύτερη παρουσία πρωτοεμφανιζόμενου ομιλητή στο 12ο Συνέδριο της Εταιρείας.
 
 
Κοπή βασιλόπιτας 2008

Στις 8 Φεβρουαρίου 2008 πραγματοποιήθηκε η κοπή βασιλόπιτας για το 2008 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Σχολής Γεωπονίας Α.Π.Θ. Στην εκδήλωση αναπτύχθηκε το θέμα «Ενεργειακά Φυτά: Υφιστάμενη κατάσταση και προοπτικές» από τον καθηγητή κ. Γεώργιο Σκαράκη. Ακολούθησε η καθιερωμένη ετήσια Γενική Συνέλευση.

 

 

 

 

 

Εκδήλωση για τα 25 χρόνια της Ε.Ε.Ε.Γ.Β.Φ.

  

Στις 7 Ιανουαρίου 2008 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τη συμπλήρωση 25 χρόνων από την ίδρυση της Ε.Ε.Ε.Γ.Β.Φ. στην αίθουσα τελετών της παλιάς Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ.  Κεντρικός ομιλητής ήταν ο ακαδημαϊκός, καθηγητής του Πανεπιστημόυ Texas A&M, κ. Δημήτριος Νανόπουλος με τίτλο: «Ο μικρόκοσμος του εγκεφάλου». Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους περισσότεροι από 400 ακροατές, και κατά τη διάρκειά της έγινε ιστορική αναδρομή από τον ομότιμο καθηγητή κ. Απόστολο Φασούλα, ενώ δόθηκαν αναμνηστικές πλακέτες στα ιδρυτικά μέλη.

 

 

 

Κοπή βασιλόπιτας 2007

Στις 9 Φεβρουαρίου 2007 πραγματοποιήθηκε η κοπή βασιλόπιτας για το 2007 στα εκπαιδευτικά κτίρια του Αγροκτήματος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Στην εκδήλωση αναπτύχθηκε το θέμα «Από τη βελτίωση των φυτών και των ζώων στον προγεννητικό έλεγχο και στη «βελτίωση» του ανθρώπου στον 21ο αιώνα: Βιοηθικοί προβληματισμοί» από τον καθηγητή κ. Δημήτριο Ρουπακιά

Επίσης επιδόθηκε το βραβείο «Χριστίδη» στην κ. Χρυσή Τσικρικώνη για την καλύτερη παρουσία πρωτοεμφανιζόμενου ομιλητή στο 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Εταιρείας

 

 

   
Designed & Developed by A.S.T.